Jan Jacobus Venema 1913-1940

Oorlogsslachtoffer
Is 26 jaar geworden

Geboren op 10 december 1913 te Den Helder
Overleden op 19 november 1940 te Skagerrak a/b Hr.Ms. O 22
Rang Korporaal machinist
Militair onderdeel KM.


U kunt hieronder uw woorden ter nagedachtenis aan deze gevallene weergeven. Als u foto’s aan dit monument wilt toevoegen kunt u die als bijlage sturen in een e-mail aan monument.ozd@gmail.com .

  1. De opa die ik nooit gekend heb. Maar dit gebeuren heeft enorme invloed gehad op het leven van zijn vrouw, mijn oma, en mijn vader. De verhalen zijn summier, vanwege de lidtekens, op beider zielen. Ook al heb ik mijn opa nooit gekend, toch hoop ik dat zijn ziel en zaligheid rust hebben gevonden.

Schrijf hieronder uw bijdrage aan de nagedachtenis van deze gevallene.

Het kan enkele uren duren voordat uw bijdrage geplaatst wordt.